THE CROW BEST
BY THE CROW30 THE CROW IS THE BEST
Lista Forumurilor Pe Tematici
THE CROW BEST | Reguli | Inregistrare | Login

POZE THE CROW BEST

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolalola
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
26 - 80 ani
THE CROW BEST / Software torrent / Vista SP1 RTM (final)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
BMW
BUN

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 153
Windows Vista Service Pack 1 este final
Steve Ballmer tocmai a anunțat că Windows Server 2008 și Service Pack 1 de Windows Vista au fost lansate în producție (replicare) - Release to Manufacturing (RTM). Așa cum spuneam AICI, s-au schimbat multe de la lansare. S-a dublat numărul de drivere, a crescut numărul de aplicații certificate pe Windows Vista, și ce e cel mai important pt cunoscători , 190 din top 200 jocuri rulează pe Windows Vista.

Ce aduce nou Windows Vista SP1? Am detaliat AICI dpdv tehnic facilitățile noi și îmbunătățirile din SP1. Care este experiența de lucru cu SP1? Am instalat zilele trecute ultimul Release Candidate pe două calculatoare, și la ambele se simte un suflu nou - pornesc mai repede, nu mai freacă discul atât de mult, execută mai repede, copiază mai repede.

Disponibilitate SP1? Cam într-o lună ar trebui să fie pe Windows Update (pentru că Windows Update verifică ce update-uri sunt pe calculator, și în funcție de ele, trimite un installer mai „subțire” sau mai „gros”), ceva mai repede ca bulk download (la dimensiune maximă, iar în noile kit-uri FPP și OEM cam peste o lună jumătate (pentru a se pregăti kit-ul Win Vista + SP1, a se împrospăta artwork-ul, până se pun noile comenzi de la distribuitori către replicatori, transport, etc).

Morala: descărcați SP1, pentru versiunile în Engleză. Atenție!!! Versiunile de Vista în Română vor avea un Service Pack dedicat, ce va apare ceva mai încolo, așa cum am spus AICI.

X64


X86


_______________________________________





Respectati REGULILE FORUMULUI

Acesta este un forum in care nu se BANEAZA fara motive. Se trec cu vederea micile greseli insa se penalizeaza cele repetare.
Parola pentru toate fisierele uploadate de mine este  -or-  BMW
  NU FACETI RECLAMA ALTOR SITE-URI  BMW

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la