THE CROW BEST
BY THE CROW30 THE CROW IS THE BEST
Lista Forumurilor Pe Tematici
THE CROW BEST | Reguli | Inregistrare | Login

POZE THE CROW BEST

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_printesa 24 ani
Femeie
24 ani
Dolj
cauta Barbat
24 - 48 ani
THE CROW BEST / News / Stiri despre JOCURI  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Adora
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 178
hi there ...ma gandeam sa postam aici stiri despre jocuri o sa incep eu cu cateva :*

       **        MICROSOFT,INTEL SI NVIDIA FORMEAZA PC GAMING ALLIANCE


"Joaca pe PC este pe cale sa primeasca un sprijin puternic din partea companiilor mari din industrie,care si-au unit fortele ptr a promova conceptul.Nume mari precum Microsoft,Intel si nVIDIA au pus mana de la mana si au format PC Gaming Alliance.Prea multe nu stim deocamdata insa daca dam crezare informatiilor pe care ni le serveste Mercury News),aflam ca una dintre preocuparilealiantei va fi aceea de a "coordona si extinde eforturile Microsoft de a impune serviciul Games for WIndows,in vederea imbunatatirii experientei pe care o ofera joaca pe PC"..adica exact ce nu ne interesa ..."


          **       RECLAMA KANE&LYNCH EAD MEN -->INTERZISA IN UK

In urma plangerilor primite,ASA a interzis in UK un spot publicitar al acestui joc.ASA precizeaza ca in plangerile primite se mentioneaza faptul ca modul de promovare al jocului este o ofensa adusa opiniei publice,deaorece s-au folosit imagini socante ce instiga la violenta,in special la violenta fata de femei.Ambele postere au fost interzise,fiind considerate iresponsabile,indecente,violente,cu caracter antisocial,explicite din punct de vedere grafic si prea socante ptr a fi expuse in orice mediu social.Aceeasi soarta a avut-o si un spot publicitar difuzat pe doua posturi de televiziune

           Ntz ntz.....no war only love vor astia)

stiri despre jocuri there ...ma gandeam postam aici stiri despre jocuri incep cateva :*   

30.7KB


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Adora
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 178
***Final Fantasy XIII pe PC

Square Enix a anunţat īntr-o recentă conferinţă de presă faptul că Final Fantasy XIII va fi lansat pentru Playstation 3 şi Xbox 360, cāt şi pentru PC. Yoshinori Kitase - producător Square Enix - a declarat că noua tehnologie in-house pe care o folosesc - Crystal Tools - permite mult mai uşor realizarea proiectelor pe mai multe platforme simultan.



*** Avem parte de noi talente in noul expaansion al celebrului World of Warcraft

Odată cu īnceperea oficială a closed beta-test-ului pentru Wrath of the Lich King, Blizzard Entertainment a dezvăluit două dintre cele mai importante aspecte ale expansion-ului, pe lāngă noua clasă Death Knight.

Primul este "Achievements", care oferă oferă posibilitatea jucătorilor să atingă anumite obiective suplimentare predefinite īn joc, iar al doilea este noul "Talent Tree" de 71 de puncte, care nu este final, dar poate fi deja studiat pe site-ul oficial.


*** DATA DE LANSARE A NOULUI TOMB RAIDER :Underworld
In sfarsit s-au hotarat si cei de la Eidos sa anunte data exacta a lansari unui nou titlu din seria Tomb Raider si anume Underworld,dezvoltat de studiourile Crystal Dynamics, va fi disponibil īn magazinele de specialitate din Europa īncepānd cu 21 noiembrie 2008.

Modificat de Adora (acum 15 ani)


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Adora
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 178
Hello again...tot ma uitam la filmulete pe Youtube.com si am dat peste o noua stire...si anume lansarea unui nou MMORPG intitulat Fantastic Melody,,,ce pare a fi unul reusit..dragut..cu o grafica peste medie..ce mai unul care vrea sa rupa gura targului...ma tem ca atunci cand se va lovi de concurenta nemiloasa se va scufunda inca din primele zile de la lansare

  Iata trailerul 


 


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Adora
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 178
***Tekken 6 va aparea din decembrie in magazine

  Desi la E3 nu s-a mentionat nimic de Tekken 6, intr-un interviu pentru GameEX Magazine, Haruki Suzaki de la Namco Bandai a dezvaluit faptul ca jocul va aparea in magazine in decembrie anul acesta.
Aceasta prezinta un motiv de fericire in plus pentru posesorii de PS3.
Pentru moment nu se stie daca va fi lansat in exclusivitate pentru PS3, dar n-ar strica sa se mai bucure si cei care nu au console.
In Japonia, jocul si-a facut aparitia in salile de jocuri arcade inca din noiembrie anul trecut.
                       



_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Adora
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 178
*** WoW se ieftineste
Best Distribution va reduce incepand de vineri, 4 iulie 2008, pretul expansion pack-ului World of Warcraft: The Burning Crusade de la 79,9 lei la 59,9 lei, precum si al pachetului oficialWorld of Warcraft Battle Chest, de la 129,9 lei la 109,9 lei.

WoW Battle Chest contine WoW (jocul-baza) + WoW: The Burning Crusade + doua ghiduri oficiale de strategie.

Jocul-baza World of Warcraft (cutie Alliance) ramane la pretul de 49,9 lei, iar World of Warcraft 60-Day Pre-Paid Game Card are pretul de 109,9 lei. Toate produsele din familia World of Warcraft pot fi achizitionate din magazinele de specialitate din intreaga tara.

"Suntem incantati sa anuntam aceste reduceri importante de pret. Ieftinirea acestor doua produse World of Warcraft, de importanta majora pentru piata de jocuri video din Romania, vine din fericire in contrast cu valul de scumpiri care ne afecteaza pe toti in aceasta perioada. O reducere de pret este binevenita in special acum si sunt convinsa ca astfel comunitatea de gaming din tara se va putea bucura in continuare de cel mai bun produs Blizzard din ultimii ani. World of Warcraft ramane astfel lider pe segmentul MMORPG, mai ales daca luam in considerare mult asteptata lansare a celui de-al doilea expansion pack - WoW: Wrath of the Lich King", a declarat directorul general Best Distribution, Andreea Allardin.

Best Distribution distribuie oficial jocurile Blizzard / Vivendi Games in Romania, atat produsele de strategie (seriile Warcraft si StarCraft), cat si action-RPG-ul Diablo II si expansion-ul Diablo II: Lord of Destruction. World of Warcraft a fost lansat in Romania in 2005, iar in ianuarie 2007 a fost lansat World of Warcraft: The Burning Crusade. Pana in acest moment, conform cifrelor oferite de Blizzard Entertainment, in Romania exista peste 25.000 de jucatori activi de World of Warcraft
WII ce bine

stiri despre jocuri *** wow ieftineste best reduce incepand vineri, iulie 2008, pretul expansion

19.4KB


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Adora
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 178
***Diablo 3
In sfarsit, dupa o multime de zvonuri mai mult sau mai putin oficiale, se confirma ceea ce multi asteptau de mult.
Diablo 3 se pregateste in studiourile Blizzard. Cand va fi gata, nu se stie inca, dar e clar ca treaba merge si asta o putem vedea cu totii din screenshot-urile si trailer-ele ce au impanzit internetul.
Jocul a fost anuntat oficial la Blizzard Worldwide Invitational si va aduce imbunatatiri controlului caracterului, un hotbar din care aveti un acces mai usor asupra skill-urilor si se pare ca exista posibilitatea de a schimba rapid skill-urile folosind mouse-ul sau tasta Tab.




_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Adora
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 178
***FIFA 09
Cei care se asteptau ca versiunea de PC sa fie in sfarsit la acelasi nivel grafic cu suratele sale de pe PLAYSTATION 3 si Xbox 360 vor fi din nou dezamagiti. Versiunea de PC a jocului va fi din nou o adaptare a variantei de PlayStation2 a acestui joc.

Jocul nu va mai semana insa cu ceea ce am vazut din 2003 incoace. Astfel, versiunea de PC va beneficia de modele de jucatori mult mai detaliate, shadere mai aratoase, precum redarea gazonului, mult mai realist acum. Din pacate, publicul si restul elementelor de decor vor ramane bidimensionale.

Producatorii sunt convinsi ca vor reusi sa reproduca pe PC mare parte din aspectul grafic caracteristic deja vechiului FIFA 08 de PLAYSTATION 3.

De asemenea, pentru prima data intr-un joc FIFA de la FIFA Road to World Cup 98 incoace, va fi reintrodus controlul cu ajutorul mouse-ului. Folosindu-va de acesta impreuna cu batrana tastatura veti putea controla intr-un cu totul alt mod desfasurarea meciurilor, asemenea unui joc de strategie in timp real. Nu vor disparea clasicele metode de control via gamepad sau controller.

stiri despre jocuri ***fifa cei care asteptau versiunea fie sfarsit acelasi nivel grafic suratele

4.8KB


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Adora
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 178
Apare apare...cine..?Prey 2

Radar Group a anuntat oficial cele 3 proiecte la care lucreaza, Earth No More
,Incarnate si Prey 2. In Prey 2 vei juca rolul lui Tommy razboinicul indian care a salvat Pamantul de o invazie extraterestra, dar de data aceasta, disperat de disparitia familiei si iubitei Tommy fuge de pe Pamant unde nu mai este dorit. Prey 2 este dezvoltat in colaborare cu Human Head Studios pentru platformele X-box 360 si PC


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Adora
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 178
FINALELE CAMPIONATELOR ROMANESTI DE COUNTER STRIKE(SEZONUL III) SI WARCRAFT III (SEZONUL III)

Cel mai recent eveniment major din lumea gamerilor a fost organizat de catre Arena Cyber League in Internet Cafe-ul bucurestean Wired,in data de 12 iulie 2008.La eveniment s-au prezentat atat echipe din orasul gazda,cat si din provincie.Acesta a beneficiat de transmisie live pe internet prin streaming-ul oferit de pbx tv.
  Meciurile echilibrate au facut ca tensiunea sa creasca odata cu imputinarea echipelor,iar finala a fost una echilibrata si nu lipsita de surprize,in care finalistii sezonului II,ploiestenii de la echipa Elite Squad,i-au avut ca adversari pe cei de la echipa True Gaming Alliance din Bucuresti.Meciul a fost castigat de True Gaming Alliance,iar pe locul 3 s-au clasat cei din Hazzard.

Anuntam deschiderea SEZONULUI IV de INSCRIERI in campionatul roman de Counter Strike.Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul ACL

Gasiti si informatii despre Warcraft III,premiile consta in bani


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la