THE CROW BEST
BY THE CROW30 THE CROW IS THE BEST
Lista Forumurilor Pe Tematici
THE CROW BEST | Reguli | Inregistrare | Login

POZE THE CROW BEST

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolo 25 ani
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
THE CROW BEST / Software torrent / Gazeta Matematica (torrent 4 Cduri 1895-2006)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
The Crow
ADMIN

Din: UNDEVA DEPARTE
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 6722
Societatea de Ştiinţe Matematice din Romānia şi compania SOFTWIN au plăcerea să vă prezinte Gazeta Matematică - Ediţie Electronică, un produs de excepţie care conţine īntreaga colecţie a Gazetei Matematice seria B din perioada 1895-2005, 60 000 de pagini ce cuprind peste 90 000 de probleme şi articole matematice (echivalentul a peste 300 de culegeri de matematică.

Pentru prima oara īn Romānia a fost reunit īntregul material din prestigiosul patrimoniu publicat timp de 110 ani īn Gazeta Matematica. Vă recomandăm această colecţie unica īn lume ce nu trebuie să lipseasca din biblioteca oricărui pasionat de matematică, a oricărei instituţii de īnvatamānt şi nu īn ultimul rānd a celor care pornesc la drum īn descoperirea acestui domeniu fascinant.

Torrentul e pus pe Computerul meu cu limita de upload la 2 MB/s sa nu imi rupeti banda

NOAPTE DUPA ORA 24 nu o sa mai pot sta cu compul deschis asa ca VA ROG frumos cei care lasai computerele deschise noapte sa lasati si torentul deschis. Va Multumesc !


_______________________________________

<a href="http://www.onbux.com/?r=TheCrow33"><img src="http://images.onbux.com/banner.gif" border="0" width="468" height="60"/></a>
<a href="http://reteaua.emag.ro/c/TheCrow" target="_blank"><img src="http://campanii.emag.ro/i/reteaua/728-VOT-1.jpg" border="0"/></a>

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la